Hairstyling zonder schaar
Bridal Styling

 

 

Oh wat zie ik jou graag stralen en schitteren op een van je mooiste dagen!

Jouw mooie kanten en unieke schoonheid nog meer benadrukken, maar wel lekker jezelf blijven, dat vind ik heel erg belangrijk!

Eigenlijk komt het neer op een perfecte versie van jezelf.

Ik zie er naar uit jou te ontmoeten tijdens de proefsessie, zodat we je stijl kunnen doorspreken, cappuccino drinken en vooral veel praten ;-) 

Natuurlijk creeër ik aan de hand van je wensen, je haar en de vorm van je gezicht, mooie bruidskapsels!

Daarnaast verzorg ik ook de visagie! Dat doen we met make-up studio en de cosmetica lijn Flawless by Sonya , deze innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten zijn alle 'aloe inspired' en bieden het allerbeste van de natuur en de wetenschap!

Qua make-up hou ik ervan om je mooie kanten extra te benadrukken, je een prachtige oogopslag te geven met mooie nude en goudteinten! en rode lipstick i love it! verder zijn een egale teint van groot belang en werk ik eventueel wat oneffenheden weg!

En natuurlijk speel ik in op jouw persoonlijke wensen!